2022. január 1., szombat

kovidióták

Én a 12 év sulim alatt alaposan megtanultam a biológia-leckéimet, egy egész életre szólón, nem kell a Bábel-tornyát építő, Mammont-, aranyborjút és disznófejű nagyurat szolgáló, összeomlás szélén álló EU-kártyavár keresztény-ellenes hamis ideológiáival, a józan észt sutba dobva, éppen engem FÉLRE-tájékoztasson a médiák tömegmanipulációs eszközeit csúnyán ki- és felhasználva kovidióta hazugságaival:

https://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%ADrus 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Immunrendszer

Soha semmilyen járványügyi intézkedést nem tartottam be, és soha nem is fogok - még maszkot sem hordtam, mert az nem engedi a tüdőt normálisan lélegezni, fulladáshoz vezet. Nem fertőződtem meg, és senkit sem fertőztem meg, mert egészségesen élek, és éppen ezért a beoltott-megmérgezettek, álfelsőbbrendűségi tudatuk EU-s QR-kódjának birtokában engem gyűlölnek és kirekesztenek, Hitler zsidó-ellenes (és a kommunista diktatúrák elnyomó rendszerének) receptje általi erőszakot alkalmazva. Nem oltakoztam és soha nem is fogok. Megvéd engem a józan eszem, szabad akaratom, keresztény hitem, az Alkotmány és az Emberi Jogok, de az orvosok oltás-ellenes hippokrátészi esküje is, no meg a malpraxis bűncselekményétől való oltásellenes félelmük, sőt az Isten által teremtett perfekt immunrendszerem, bármely vírus ellen, amit tévedés lenne bármely oltással megmérgezni. Egy kis nátha még nem a világ vége - tüdőgyulladásban eddig is haltak meg emberek (többek között mindkét nagyapám túl a nyolcvanon), semmivel sem kevesebben, mint manapság!

Bezzeg amikor én suliztam, a régi szép időkben, 1-12 osztályokban, szinte minden télen a fél osztályom belázasodott két hétre, hogy otthon gyógyult a húszfokosra fűtött lakásában a szobájában az ágyában aludva - akkor senki nem kiáltott semmiféle apokaliptikus szcsifi pandémikus intézkedésekért! Ment tovább az élet és a tanítás a régi jó kerékvágásában egy kicsit lassabban az osztály másik, egészségesebb felével, még akkor is, ha az iskola épülete sem hőszigetelve nem volt, de még fűtése sem igazán volt! Az ember szervezete olyan csodálatosra van megalkotva Isten által Isten képére, hogy a 38,5 fokos lázig akár gyógyszerek nélkül is még meg tud gyógyulni saját ereje által!

Hiszek a Mi Hazánk Mozgalomnak, az Orvosok A Tisztánlátásért Mozgalomnak, az irodalmi Nobel-díjas Albert Camus A pestis c. regényének oltásellenességében (miközben - paradox módon - maga Camus egész életében egy olyan, állandóan ki-kiújuló tüdőgyulladással küszködött, mely elmúlni sehogyan sem akart), a Németországból a vakcinaterrorista Merkel által örökre száműzött virológusnak, prof. dr. Sucharit Bhakdinak, no meg Luc Montaigner Nobel-díjas francia virológusnak. Ők soha nem hazudtak semmit, sőt, minden egyes kijelentéseik orvostudományos érvek, melyek mindig megállták a helyüket, s a valóság is mindig visszaigazolta őket. Luc Montaigner, Nobel-díjas francia virológus szerint is minden járványügyi intézkedés és oltakozás kontraproduktív: csak rosszat tesznek, jobb nélkülük. (lásd Afrikát, Izlandot: semmi járványügyi intézkedés, semmi oltakozás - minimális kovid-halottak, míg EU már a negyedik oltakozást erőlteti, sőt, már a gyerekek oltását, de a kigyógyultak oltását is erőlteti, miközben Írországban a kovid-halottak több mint fele be volt oltva, Magyarországon pedig a kórházakba került súlyos kovid-betegek több mint fele be volt oltva) Mögötte áll Franciaország orvosainak 8o%-a, de a világ minden országából az orvosok körülbelül 5o%-a. Akik pedig tömeges oltakozásra engedélyezték ezt a végveszélyben sem alkalmazható kísérleti génterápiát, azok bíróság elé lesznek állítva - Magyarországon minimum a miniszterelnök úr, mint halmozott bűnöző, kovidióta hazugságaiért, az oltatlan egészségesek elleni gyűlöletkeltésért, kirekesztésért. Romániában már bíróság elé állították a kovidióta volt miniszterelnököt, egészségügyminisztert, de az országos egészségbiztosító pénztár igazgatóját is!

Száz év sem telt el azóta, hogy Hitler is ezt cselekedte itt Európában - tehát Magyarországon is - a zsidókkal - egy olyan néppel, melynek Ószövetsége megegyezik a keresztények Bibliájának Ószövetségével! Feltevődik tehát a kérdés: miért is kellene bármilyen adót is fizetniük az államilag fenntartott gyűlöletben és kirekesztésben részesülő oltatlan egészségeseknek?

Anyám április első felében 63 évesen 8 napi otthoni ágybanfekvés után kigyógyult a koronavírus-fertőzéséből, oltás, gyógyszerek, terápiák, mentők, WHO-protokoll és kórházak nélkül. Ha megijedt volna, és a kórházban elkezdték volna gyógyszeresen kezelni, bizonyára már rég kivégezték volna, mint futószalagon szinte mindenkit. Így viszont élete végéig természetes módon immunizálódott. Ezt pedig semmilyen oltással elérni nem lehet. A világon még senki sem halt meg koronavírus-fertőzésében otthon, a saját lakásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése