Összes oldalmegjelenítés

2017. augusztus 1., kedd

hó-gusztus

7 megjegyzés:

 1. Tátrától az Adriáig, Dévénytől a Gyímesig nem elég Nagy neked Magyarország? Nyár van, bazdmeg, milyen idő akarod hogy legyen te mongol idióta? Augusztus az év legmelegebb hónapja, ilyenkor mindenki nyaral! Vagy tán nem elég jó neked a Vígkend, a Maros-part?

  VálaszTörlés
 2. A polgármester úr városszéli, hidegvölgyi szarlevébe, kösz, de én nem mártózom meg! Van ott épp elég miccsevő-sörivó májerkedő! A Fekete-tenger romániai partszakaszán szebb s jobb időkbe 2 x is voltam gyorsvonattal (1986-ban csernobil után rögtön a napközivel Nãvodari-on, 1990-ben 4. osztályosként pedig a családommal Észak-Eforie-n), és jó volt akkoriban, de többé nem kívánkozom. Akinek nagyon ég a segge, az menjen át a bolgárokhoz, ott jobb és olcsóbb! Bolyais licistaként pedig megmásztam a wass albert-i Isten-székét, de a Radnai-havasok 2.303 m magas Pietrosz-csúcsát 2 egymást követő nyáron. Ma már ezek is medve-veszélyesek! Borsán a bányászok a vonaton az orrom előtt ellopták a hálózsákom, havernek a sátrát. Azóta a túlzott erdőirtások miatti árvíz elvitte a vasutuk, azóta nem építették újra a lószekér-sebességű köpésnyi szárnyvonalat - nem éri meg! De kösz az érdeklődésed! S te, Guszti?

  VálaszTörlés
 3. És igen: augusztus közepén a legnagyobb melegbe, volt hó a csúcson - Isten-székén is! És nem, nem vagyok sportoló...

  VálaszTörlés
 4. Megint megérkeztek a bűnözők a blogodra? A városod két legnagyobb bűnözője? Mit keresnek itt? Automobilozzanak inkább ki klímás luxusdzsippjeikkel fel 2 ezer méteres magasságok fölé a Kárpátok-hegységbe, a... Transzfogarasira, Transzalpinára!

  VálaszTörlés
 5. Hóember nem lesz belőlük ott sem! Hó, ember!

  VálaszTörlés