Összes oldalmegjelenítés

2012. április 1., vasárnap

1 évesek lettünk!

Fel, barátim! Ünnepeljünk! Méltón és méltán! Ahogy illendő!

Gogol életrajza itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nyikolaj_Vasziljevics_Gogol

Egy őrült naplója Czimer József forditásában itt: http://mek.oszk.hu/00300/00393/00393.pdf

És a hab a tortán, csak inyenceknek: meglepetés! (aki nem látta, bizony igen bánhatja, főleg Kolozsváron Viola Gábor, ill. Sepsiszentgyörgyön Mátray László, vmint. Barabás Árpád Székelyudvarhelyen)

2 megjegyzés:

  1. Mi van? Mi van? Mi van? "Hogyan lettem humoralista? Ide figyeljenek emberek! A modern clown", "Nézeteltérítés", "Mágiarakás"???

    VálaszTörlés
  2. Czirják Árpád2012. április 13. 10:40

    Sándor György 2o11-től immár méltón és méltán Kossuth-dijas humoralistának a '7o-es, '8o-as években irott könyveinek cimeit idézted! Te, kedves Névtelen, nincs mindenkinek humorérzéke (sem önkritikus posztmodern iróniája), ezt be kell látni! Főleg nem egy jászvásári szinházművészet-doktornak, újabban teátrum-direktornak, aki már csak gruppenhecci szinpadon lehet önmaga... Nem. Ó, bocs! Megjegyzésed második felét ki kellett moderálnom, kérlek e témában e-mail-emben jelentkezz: amig blogom nem nyilvános korlátlanul, addig semmi értelme az 1 eurót kattintásonként szerződés-ajánlatod, bár ahhoz a havi tizezres leütésű cikk-kérésed nem-e fokozna le engem egy egyszerű lokálpatridióta jampec-skriblerré, melyből épp elég van környülöttünk??? (bár meg kell hogy mondjam: havi 1oo euró csak úgy... hát nem semmi!!!)

    VálaszTörlés